(untitled) (Perioperaciina Medicina, 2019)
У представленій статті описується клінічний випадок труднощів постановки венозного катетера у дитини з вродженою вадою розвитку серцево-судинної системи (з аномальним розташуванням судин) та описано катетеризацію правої стегнової вени за допомогою ультразвукової візуалізації. Розглянуті можливі альтернативні шляхи вирішення даної проблеми.